Първи учебен ден – 15 септември 2020 година

Маски, шлемове, дезинфектанти, дистанция и… първият звънец за новите ни първолаци. Гости – обичайните. Място – обичайното. Програма – обичайната. Настроения – различни!

В своята дългогодишна история ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, гр. Ветрен, е преживявало всевъзможни ситуации, но за първи път се изправя пред предизвикателството да образова поколенията в условията на пандемия. С това бе главно свързана и речта на директора на училището – г-жа Лена Парова. На фона на цветните балони, празничната музика, новите облекла и усмивки на хората бе редно да се отчете фактът, че се намираме в предизвикателна обстановка, в която всеки е длъжен да направи това, което е най-добро за себе си и околните. Освен реч от ръководството на училището, част от общността на гр. Ветрен чуха и слово от кмета на населеното място – г-н Радослав Лютаков. Специални гости на тържеството бяха и семейство Марин и Васка Рачеви, както и представител на община Септември.

ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ от тази година може да се похвали и с нови попълнения в скъпия си и сплотен колектив – Иванка Георгиева (учител ГЦОУД в прогимназиален етап), Ирина Стоицева (учител по ФВС), Вероника Иванова (учител по природни науки), Здравко Христов (лектор по Музика).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *