Получени устройства в рамките на кампания „Стара техника за ново начало“ от фондация „Амалипе“ и УНИЦЕФ

На 11.05.2020 г. училището ни беше изтеглено във вторият етап на кампанията „Стара техника за ново начало“, организирана от фондация „Амалипе“. Така ОУ „Св.св. Кирил и Методий“-гр.Ветрен получи дарение от 10 таблета, с които ще се подпомогне обучението в електронна среда на 12 ученици. Училището ще закупи и необходимите карти за мобилен интернет. Така ЗАЕДНО ще успеем да осигурим обучение и достъп до образование на всяко дете. Получените устройства се предоставят на нуждаещите се ученици и след приключване на учебните занятия се връщат обратно в училище, за да я ползват други нуждаещи се деца. Това е желанието на дарителя.

 „Амалипе“ продължава своята кауза за успеха на всяко дете и благодарение на подкрепата на хора с добри сърца успява да върне усмивките, увереността и вярата в доброто, което побеждава не само в приказките. В това трудно време на несигурност и социална изолация Вие отваряте сърцата си и заразявате с ДОБРО!


Сърдечно благодарим на фондация „Амалипе“ и на Детският фонд на ООН (UNICEF) за дарението. Благодарим за подкрепата, съпричастността и надеждата, която давате! Благодарим за това, че вярвате и предавате тази вяра, че всяко дете може да бъде успешно!

#ЗаедноЩеСеСправим

Линк към уеб-страницата на сайта на фондация „Амалипе“ с обявеното второ теглене – НАТИСНИ ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *